Over Casa Elise

Iedereen van harte welkom

Op zoek naar een oase van rust en ongekende luxe? Casa Elise is dé perfecte plek om even tot rust te komen en je van kop tot teen te laten verwennen. Of je nu kiest voor een gelaatsverzorging, massage, pedicure of een wellnessmoment. We zorgen er altijd voor dat je je tijd bij ons niet snel zal vergeten.

Casa Elise is bovendien uniek in België. Onze stijlvolle inrichting, kwalitatieve producten en luxueuze look en feel tillen je salonbezoek naar een hoger niveau. We helpen je hier graag om even te ontsnappen aan de dagelijkse stress en drukte. Elk me-time moment dat je bij ons doorbengt is er eentje met een gouden randje.

Meet the team

Elise Vandoninck

The boss.

Elise is de drijvende kracht achter Casa Elise. Vanuit haar passie voor anti-aging en een gezonde huid zet ze zich al meer dan 12 jaar in voor haar klanten én voor de professionalisering van de sector.

“Ik ben trots op het verbeteren en beschermen van de natuurlijke schoonheid van mijn klanten. We kunnen het verouderingsproces helaas niet bestrijden, maar we hoeven er ons niet aan over te geven. Wat je esthetische doelen ook mogen zijn, van verbetering tot huidverjonging. Casa Elise gidst jou op jouw reis naar het behalen van prachtige resultaten en het belangrijkste, meer vertrouwen in je eigen huid. We halen het beste uit jezelf.”

Aaliyah

Microdermabroisie, microneedling : Aaliyah kan het allemaal! Haar favoriete ruimte is onze duo-cabine. Ze is het liefst bezig met wellness behandelingen en  suikerontharingen.

Tyra

Haar favoriete ruimte is onze pink nailspa! Hier vind je Tyra dus steevast terug. Haar passie zijn gespecialiseerde voetverzorgingen en nagels.

Lore

Met de grootste zorg & glimlach staat Lore elke dag paraat. Nagels en suikerontharingen hebben weinig geheimen voor haar. 

Rani

Geduld is één van haar grootste eigenschappen. Rani volgde al verschillende Babor opleidingen. Een toppertje in haar vak!

Rani

Favoriete ruimte is onze duo ruimte en ze is het liefste bezig met de wellness behandelingen en onze suikerontharing.

Tyra

Haar favoriete ruimte is onze pink nailspa, hier vind je Tyra dus steevast terug. Haar passie zijn gespecialiseerde voetverzorging en nagels.

Lore

Favoriete ruimte is onze duo ruimte en ze is het liefste bezig met de wellness behandelingen en onze suikerontharing.

Where beauty and knowledge meet

In een snel evoluerende sector is het heel belangrijk om altijd up-to-date te blijven. We willen onze klanten steeds voorzien van de beste service, technieken en behandelingen . Daarom volgen we voortdurend bijscholingen om je elke keer opnieuw te verwennen met het beste dat de beauty sector te bieden heeft.

Contacteer ons

Nog vragen? Contacteer ons gerust!

Casa Elise
Sint-Sebastiaanstraat 3
2250 Olen

Scroll naar boven

Maak een afspraak