Make up

Onthul jouw natuurlijke schoonheid

Workshop make up, make-up workshop, make up, Casa elise

Straal net dat beetje extra op een speciale dag met een mooie professionele make-up. Wat de gelegenheid ook is, wij maken van jou het perfecte plaatje. Wil je graag een naturelle look of net een heel opvallende smokey eye of rode lippen? Because lipstick can’t solve problems, but it’s a pretty good start! 

Make up

Workshop gelaat- en make up

Is het juist gebruiken van verzorgingsproducten een hele opgave? Wil je zo graag jezelf mooi opmaken, maar weet je niet hoe? Dan biedt onze workshop gelaat en make-up dé perfecte oplossing.

Tijdens deze fijne workshop leren we je op een rustig tempo stap voor stap alle kneepjes van het vak. Na een korte theoretische uitleg mag je dan zelf met je vriendinnen aan de slag. Uiteraard krijg je ook onze persoonlijke tips en tricks voor jou.

We’ll make you shine.

Bruidsmake-up

Je trouwdag, één van de belangrijkste dagen van je leven. Het is dus ontzettend belangrijk dat je er die dag niet alleen op je mooist uitziet, maar je ook zo voelt. Om hiervoor te zorgen, plannen we een proefmake-up moment in waarbij we op zoek gaan naar jouw wensen en verwachtingen.

Tijdens deze proef bespreken we samen welke make-up look je graag realiseert op jouw grote dag. We bekijken samen jouw huidige make-up gewoontes en favoriete producten. We vinden het namelijk super belangrijk dat je er op je trouwdag uitziet als de beste versie van jezelf en niet als een ander persoon. Samen gaan we op zoek naar de perfecte make-up match voor jouw trouwkleed en kapsel mét het oog op jouw wensen.

Dit proefmake-up moment gaat door in ons instituut. Op je trouwdag kan je voor je bruidsmake-up ook terecht in ons instituut of we komen je make-up verzorgen op de gewenste locatie. Hiervoor hanteren we een kilometervergoeding met ons instituut als vertrek-en eindpunt.

Wenkbrauwen kleuren

Je wenkbrauwen en wimpers vormen het kader van je gezicht. Ze bepalen zo echt je volledige look. We moeten je dus niet vertellen hoe belangrijk het is voor je uitstraling dat ze er mooi en verzorgd uitzien.

Tijdens je behandeling gebruiken we wimper-en wenkbrauwverf die in slechts enkele minuten een mooie, dekkende en houdbare tint creëert. Deze tint is licht- en waterbestendig en blijft gemiddeld drie tot vier weken mooi. Gun jezelf de luxe van perfect gekleurde wimpers en wenkbrauwen en sta elke dag op met een frisse blik.

Lashlift met of zonder kleuren van je wimpers

Lash lift is een behandeling waarbij natuurlijke wimperhaartjes gelift worden zonder gebruik van krultangen, mascara of wimperextensions. Een natuurlijke en open blik voor  wie niet houdt van “too much”. Mascara is overbodig. en het resultaat is 6 weken zichtbaar. De lash lift kan op zowel lange als korte wimpers worden toegepast. Kies jij voor een stralende en sprekende blik? Voor de kleuring van je wimpers kan je kiezen uit bruin of zwart voor dat tikkeltje meer.

Lahslift exclusief kleuren €65,00
Lashlift inclusief kleuren €75,00

Henna brows

Henna brows is een techniek om wenkbrauwen op te vullen met natuurlijke henna om zo de perfecte wenkbrauw te creëren. Volledige browstyling incl meting, ontharing en kleuren. Naturel of juist heel strak? Beiden zijn mogelijk. Henna is bovendien een plantaardig product waarmee je zowel de huid als de haartjes verft. Op de huid blijft henna 2 à 3 weken en op de haartjes 6 weken. Ook voor mensen met weinig haartjes is henna een perfecte oplossing.

Henna brows €55,00

Brows, lashes and make-up by Shauni

Als ervaren make-up artist maakt Shauni jouw look compleet met make-up voor elke gelegenheid op maat van jouw gezicht. Van verbluffende themalooks tot soft glam. Met de juiste tinten, texturen en technieken accentueert ze graag jouw unieke kernmerken. 

Als brow and lash artist kan je bij haar terecht voor browlamination, lash lift & henna brows. Jouw wimpers en wenkbrauwen modelleert & perfectioneert ze in no time!

She’s got you covered!

Scroll naar boven

Maak een afspraak