Moeder-dochter arrangementen

Een luxe verwenmoment voor jou en je mini me

Een luxe verwenmoment voor jou en je mini-me? Even met z’n tweeën genieten van wat quality time in een ontspannende setting? We leggen jullie in de watten als echte prinsessen. Een ervaring die je mini-me & jij niet snel zullen vergeten! 

Mama verwennen we met een mini gelaatsverzorging en een volledige lichaamsmassage. 
Dochter krijgt een manicure en pedicure inclusief nagels lakken, een korte lichaamsmassage en make-up.

Jullie sluiten de behandeling gezellig af met een drankje en versnaperingen. Dit moeder-dochter arrangement kan je reserveren voor jou en je dochter tussen 6 en 14 jaar.

Deze behandelingen gaan samen door in onze duo-cabine. 

De prijs van dit arrangement bedraagt €185 voor twee personen. 

Willen jullie deze ervaring extra onvergetelijk maken? Met Princess for a day Premium breidt je jullie relaxmoment uit met 1 uur privé wellness. Dit voor de prijs van €265. 

Ben je ouder dan 15 jaar en wil je samen komen genieten met je mama? Dan is dit mogelijk met ons moeder-dochter verwenarrangement.

Willen jullie nog wat extra tijd samen? Met Princess for a day Premium breidt je jullie relaxmoment van Princess for a day uit met een 1 privé wellness.

Na de behandelingen in onze duo-cabine, geniet je samen van de faciliteiten in onze privé wellness waaronder stoomcabine, hottub en sauna inclusief badlinnen. 

Een mooie afsluiter van jullie verwendag!

Princess for a day Premium – €265.

Wat is er hipper dan qualitytime met jouw kleine bestie in onze Nailspa?

Tijdens dit arrangement geniet je samen met jouw dochter van een Silver pedicure. De voeten van je mini-me leggen we in de watten met een badje en massage. En we maken de pedicure compleet met mooi gelakte nagels. Je viert samen met (kidsproof) bubbels en zoetigheden. 
Dit arrangement kan je reserveren voor jouw en je dochter van 6 tot 14 jaar.

Princess @ Nailspa arrangement: €134 voor 1 volwassene en 1 kind. 

Heeft je kind een grote dag te vieren? Niks leuker dan samen met vriendinnen naar de Nailspa! 

Tijdens dit arrangement geniet je kind met 2 vriendinnen van een heerlijke pedicure met voetbad en massage. Nagels worden gelakt terwijl ze genieten van kidsproof bubbels en zoetigheden. 

€200 voor 3 kinderen. 

Headspa For kids

Headspa For kids

Kinderen tot 12 jaar kunnen genieten van een speciale headspa-behandeling! Laat je betoveren door een watervalmassage, hoofdmassage, shampoomassage, stomen met conditioner/haarmasker, een verkwikkende armmassage, styling van het haar, make-up en een sprankelende glitterfinish. Sluit af met een heerlijk drankje en iets lekkers!

Princess for a day: headspa mommy and me

Verwen je kleine meid met een betoverende Headspa-sessie speciaal voor kinderen tot 12 jaar! Een mini-gezichtsverzorging, een watervalmassage, een zalige hoofdmassage, een ontspannende shampoobeurt, een conditioner/haarmaskerbehandeling, een arm massage, en tot slot drogen we haar lokken zachtjes. Als kers op de taart wordt ze verwend met een vleugje make-up en zorgen we voor de glitz and glam  van de haren. Na dit verwenmomentje genieten jullie samen van een smakelijk drankje en lekkers.

Scroll to Top

Maak een afspraak