Manicure

We’ll make you feel like a queen

Manicure Casa Elise, gelnagels, gelnagellak

Gelnagellak

Mooie verzorgde nagels mét een leuk kleurtje geven altijd een boost aan je zelfvertrouwen. Onze gelnagellak is perfect als je houdt van een natuurlijke look, maar met een kleurtje dat langer mooi blijft dan je gewone nagellak.

Voor we starten met het plaatsen van je gelnagellak bereiden we eerst je nagels voor. We vijlen ze in vorm en verwijderen je nagelriemen. Hierna brengen we de rubberbase aan, gevold door het Brush ’N color kleurtje van jouw keuze. Daarna beschermen we deze kleur met een laagje Shield & Shine. Tenslotte verwennen we je handen en nagels met een rijke voedende olie en een aangepaste handcrème. Ready to shine!

Deze gelnagellak blijft 3 tot 4 weken in vorm, daarna kom je best terug voor een nieuwe set.

Nieuwe set gelnagellak handen €40
Nieuwe set gelnagellak voeten €40
Oude gellak verwijderen + nieuwe set €48

Gelnagels

Met eventuele verlenging

Prachtig verzorgde nagels met gel voor extra stevigheid. Wij maken echte juweeltjes van jouw nagels mét of zonder verlenging.

Voor we starten met het plaatsen van je gelnagels bereiden we eerst je nagels voor. We ruwen je nagelplaat op, verwijderen je nagelriemen en brengen onze PH Nail Prep aan.

Hierna brengen we de rubberbase aan, gevolgd door een laagje gel om je nagel nog steviger te maken, een mooie bolling te creëren.  Hierdoor blijft je kleurtje ook langer mooi. We vijlen de gel nog in de juiste vorm en ruwen hem op. Daarna brengen we de Brush N’ Color kleur van jouw keuze aan met een laagje Shield & Shine om deze extra te beschermen.

Tenslotte verwennen we je handen en nagels met een rijke voedende olie en een aangepaste handcrème. Ready to shine!

Deze gelnagels blijven 3 tot 4 weken in vorm, daarna kom je best terug voor een bijwerking.

Nieuwe set gelangels op natuurlijke nagels €71
Nieuwe set gelnagels met verlenging €81
Bijwerking set gelnagels €57

*Een verlenging van je nagels hoeft niet extreem lang te zijn. Op de foto hieronder kan je een voorbeeld bekijken. De producten gebruikt voor deze behandeling zijn van Abstract.

Onze manicure nailspa

Scroll to Top

Maak een afspraak