Gelaatsverzorgingen

Met de kwalitatieve producten van Babor 

Geef je huid wat ze verdient. Deze gelaatsverzorging staat in het teken van ontspanning en comfort. We verwennen jouw huid met onze ‘Skinovage’ verzorgingslijn van Babor. Hierbij houden we steeds rekening met jouw specifieke noden. Heb je een droge, gevoelige, gemengde of vette huid? Met een relax & unwind behandeling geven wij jouw huid de ultieme verzorging zodat jij stralend weer de deur uit gaat. Onze effective touch massage maakt jouw moment van ontspanning helemaal compleet.

Maak de keuze uit de drie verschillende formules aan afhankelijk van de behandeltijd.

Relax unwind Casa Elise

Prijslijst gelaatsverzorging

Draai de tijd even terug met onze intensieve anti-aging verzorging inclusief heerlijke massage. Ervaar een onmiddellijk gladdere en strakkere huid mét een prachtige glow. Voor een moment van ontspanning met een blijvend effect! 

 

Anti Aging Casa Elise

Prijslijst gelaatsverzorging

Onze aanpak voor een zichtbare huidverbetering. 

Maken huidproblemen je onzeker? Dr Babor is dé manier om jouw huid te verbeteren en intens te boosten. Wij laten je grauwe teint weer laten stralen, verstevigen de huid en maken komaf met fijne lijntjes,  pigmentvlekken, acné of littekentjes.

Jij kiest de duur van jouw verzorging én wij selecteren de juiste verzorgingsproducten aangepast aan de noden van jouw huid. Zo is een glowing resultaat gegarandeerd!

Medical Beauty Casa Elise

Prijslijst gelaatsverzorging

De crème de la crème van de meest moderne en vernieuwende cosmetica toestellen. Door gebruik van deze hightech beauty boosters liggen prachtige resultaten binnen handbereik. Een intense glow en jeugdige uitstraling? Wij maken jouw huiddromen waar.

Babor tech casa elise

Derma Visualizer

Deze huidscanner met hoge resolutie hightech camera maakt sterk vergrote beelden van je huid met zijn 80-voudige zoom. Zo kunnen we de onderhuidse conditie van je huid bekijken en al haar problemen en noden volledig en gedetailleerd in kaart brengen.

Deze grondige huidanalyse is een essentiële stap in het traject naar jouw droomhuid.

Derma Visualizer

Micro Peeler

Tijdens een microdermabrasie behandeling met de Micro peeler verwijderen we de hoorncellen van je bovenste huidlaag. Dit doen we door middel van microkristallen die we met hoge snelheid op je huid aanbrengen. Je huid wordt zo gestimuleerd om diepgaand te regenereren. Hierdoor versnelt je huidvernieuwing, fijne lijntjes en rimpels vervagen en je poriën verkleinen. Bye grauwe en oneffen teint, hello gladde en stralende huid!

Sonic

Dit toestel creëert ultrasone golven die zorgen voor een opwarming en micromassage van je huidweefsel. Deze ultrasone golven zorgen ervoor dat de actieve werkstoffen in je diepere huidlagen terecht komen, bevorderen je doorbloeding en stimuleren de stofwisseling. Zo verkrijgen we een extra mooi resultaat.

Sonic

Micro Needling

Bij Microneedling stimuleren we de huid zachtjes met miniscule steriele naaldjes die wondjes creëren in de bovenste huidlaag zonder deze te beschadigen.

Het lichaam beschouwt deze wondjes wel als huidbeschadiging waardoor ze zichzelf zal herstellen. Ze maakt daardoor opnieuw collageen en elastine aan. Na het doorprikken brengen we geselecteerde werkstoffen dieper in de huid aan, daar waar ze optimaal resultaat kunnen behalen.

Opties:

  • Extra hydratatie en gladheid: trimoleculair en hyaluronzuur
  • Versteviging en volume: silicium en hyaluronzuur

Belangrijk: Na deze behandeling kan er een tijdelijke roodheid optreden die 6 tot 8 uur kan aanhouden. We raden je ook aan om de speciale thuisverzorgingsset voor 14 dagen aan te kopen, voor een optimale naverzorging. 

Deze behandeling is volledig pijnloos.

Micro Needling

Een volledige Babor kuur

Wil je je huid graag een intense boost geven? Dan is een kuurbehandeling perfect voor jou. We raden je dan aan drie tot zes behandelingen te nemen met tussenpozen van tien tot veertien dagen voor het beste resultaat.
Hello new you!

Graag persoonlijk advies? Contacteer ons vrijblijvend voor een kuur op maat.

3 behandelingen = Gratis verzorgingsset
6 behandelingen = Gratis serum + Workshop Babor make-up

Scroll to Top

Maak een afspraak